Pentru ce avem nevoie de Cunosc.org

Pentru ce avem nevoie de aşa proiect?

Cunosc.org poate fi folosit atât de elevi, studenţi, învăţători, profesori cât şi de oamenii care au absolvit deja şi au ajuns sa regrete ca nu au învăţat bine la timpul lor.
Mulţi elevi şi studenţi se tem sa ridice mâna când ceva nu înţeleg, li e ruşine de colegii săi sau de profesori. Şi dacă prima tema nu e înţeleasă următoarele teme sunt ignorate total. Închipuiţi-vă că un student nu poate înţelege o temă mai avansată în matematică sau chimie pentru că ea se bazează pe nişte cunoştinţe fundamentale pe care el nu le are, de exemplu a fost bolnav când această tema sa predat la şcoală.
Probabilitatea ca el o să ridice mâna să întrebe, sau că profesorul o să-i lămurească temele de la şcoală e foarte mică. De obicei profesorilor nu le place să se repete de multe ori, o lecţie video poate fi repetată de câte ori doreşti. Folosul acestui proiect pentru societate nu poate fi supraestimat, considerând că în ziua de azi, în veacul informaţiei, fără cunoştinţe nu poţi avea succes.
În internet există zeci de mii de lecţii video, de la teme preşcolare până la teme post universitare, absolut gratis – dar în limba Engleză

Scopul proiectului e sa dăm acces Românilor la aceleaşi surse de cunoştinţă.

Alte întrebări:
Cum să creezi o lecţie video?

Cum să plasezi lecţia ta video pe Cunosc.org?

Ce fel de lecţii sunt necesare pe Cunosc.org?

One Response to Pentru ce avem nevoie de Cunosc.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *